ERZURUM / OLTU - Ünlükaya İlkokulu

Okulumuz öğrencileriyle yarıyıl tatili dönüşü kahvaltı yaptık.

4.sınıf öğrencileri yönleri ve yön bulma yöntemlerini pekiştirdi

Ock

3.sınıf fen bilimleri dersi maddeyi niteleyen özellikler interaktif defter çalışması

Ock

öğrenciler engelli bireyleri anlayabilmek için empati yaptı bu vesileyle engellerin hep birlikte çalışarak aşılacağı engelsiz bir dünya temennisiyle çalışmalar yapıldı.

Ock

öğrenciler 10 aralık dünya insan hakları gününde kodlama çalışması yaptı.

Ock

4.sınıf öğrencileri sosyal bilgiler dersinde fiziki haritada renklendirme çalışması yaparak konuyu pekiştirdi.

Ock

4.sınıflara çarpma işlemini eğlenceli hale getirildi.

Ock

4.sınıf öğrencileri fen bilimleri dersinde maddeyi niteliyen özellikleri deney yaparak öğrendi.

Ock

2.sınıf öğrencimiz matematik dersinde önce iki basamaklı sayıları sonra toplama işlemini somutlaştırarak öğrendi.

Ock

okulumuz öğrencileri ve veli katılımıyla Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı. yerli malı kullanımının önemi kavratıldı.

Ara

2.sınıf öğrencisiyle onluk birlik çalışması

Ara

3.sınıf öğrencileri Türkçe kitabındaki  'Tahta kaşıktan kukla yapalım' adlı serbest okuma metninden hareketle kendi kuklalarını yapıp canlandırdı.